Mali resort u pitoresknoj uvali na Korčuli

Zrnvoska-Bay-birdseye-view

Na jednom od naših najljepših otoka, Korčuli, nalazi se Žrnovska Banja, prekrasna uvala, samo laganu šetnju udaljena od utvrđenog srednjovjekovnog grada Korčule. U njoj se smjestila rezidencija Tara’s Lodge koja donosi najbolje za svakog gosta – od smještaja, aktivnosti, hrane, uživanja u aktivnom, no i mirnom odmoru daleko od užurbane urbane vreve.

HORIZONTAL_view-from-sea

U ovu idiličnu, pitoresknu uvalu se Tara’s Lodge savršeno uklopila i njezino stapaje s krajolikom joj daje tu dodatnu čar. Iz soba puca dojmljiv pogled na more i obalu, dok su plaže samo par metara od rezidencije. Sve sobe i apartmani opremljeni su kao vrhunsko dizajnirani hoteli – veliki udobni kreveti, klima, internet i sve ono što jedno ljetovanje čini savršenim odmorom.

Front-facades

pool_view

No, ono što svakog gosta oduševi jest okoliš i priroda te lagodno uživanje u delicijama Mimi’s Bistroa koji je smještan tik uz more. Svježe namirnice, ribe i morski plodovi lokalno ulovljeni to jutro, povrće iz vlasitog vrta te selekcija vrhunskih domaćih vina i onih talijanskih i francuskih.

rooms_large-copie

KORCULA_TERRACE

Mjesto Tara’s Lodge je kao stvoreno za lagano, opušteno, hedonističko uživanje uz ugađanje svim svojim osjetilima na jedinstvenoj jadranskoj lokaciji. Ako vas zanima kako doći tamo i provesti plan takvog ljetovanja u djelo posjetite taraslodge.com, a možete ih pratiti i na Instagramu.

a-korcula-pool-deck-loungers

sailboat sunset_1

Foto: taraslodge.com

Komentari