Make up kolekcija s potpisom Gwyneth Paltrow

Gwyneth

Gwyneth Paltrow, jedna od najzagriženijih pobornica zdravog života u Hollywoodu, krajem prošle godine nastavila je graditi svoje poslovno carstvo na temeljima harmonije s prirodom.

Nakon uspjeha njena lifestyle portala Goop, slavna glumica povezala se s još jednim uglednim brendom Juice Beauty i na poziciji njihove kreativne direktorice osmislila liniju organskih preparativnih, a zatim i dekorativnih proizvoda, koji su s početkom siječnja stigli u prodaju.

juice beauty

Make up s potpisom Gwyneth Paltrow uključuje proizvode s certificiranim organskim sastojcima, bogate fitopigmentima i anti-oksidansima, koji obećavaju radijantnu i zaglađenu kožu bez bora i drugih nesavršenosti. Kolekcija Phyto-Pigments Color make upa prilično je sveobuhvatna: tu su iluminirajući primeri i podloge, korektori i puderi u kamenu, rumenila, sjenila i maskare, olovke i sjajila za usne.

Novi poslovni pothvat poznate glumice definitivno je u duhu njena životnog stila, a ona sama obećaje organsku, vegansku, netoksičnu i cruelty-free kozmetiku s izvrsnim rezultatima.

Foto: Juice Beauty

Komentari