Magnezijeve pahuljice za savršenu kožu

cover-kupka

Mnogi stručnjaci složit će se da je magnezij jedan od najvažnijih minerala u našem tijelu, čije djelovanje na organizam možemo nazvati gotovo čudotvornim. Osim što je ključan za mnoge enzimske reakcije, zdravlje mozga, živčanog sustava i kosti, upravo je njegovo ljekovito djelovanje na kožu i sposobnost njezinog pomlađivanja ono što mu je donijelo simpatije mnogih žena.

magnezijeve-pahuljice-2

Najbolji način da unesemo magnezij u naš organizam je kroz uravnoteženu prehranu, a špinat, mahunarke, žitarice i orašasti plodovi samo su neke od namirnica bogate ovim neophodnih mineralom. Manjak magnezija u organizmu nerijetko ćemo uočiti tek nakon nekog vremena, a manjak energije, problemi s tenom i loš san samo su neki od simptoma.

Ne unosite li dovoljno magnezija u vaš organizam kroz prehranu, nemojte zazirati od dodataka prehrani ili drugih preparata koji će vam pomoći da postignete željenu razinu magnezija. Uvijek je potrebno imati na umu da prevelika doza nekog minerala ili vitamina, u ovom slučaju magnezija, može biti jednako štetna kao i njegov manjak.

magnezijeve-pahuljice

Magnezijeve pahuljice jedan su od članova obitelji magnezijevih preparata koji će za vrijeme stresnih razdoblja i kod bolova u mišićima postati obavezni dio vaše kupke. Idealne su čak i za djecu i one osjetljivije, kao i za one koji boluju od psorijaze, ekcema i drugih stanja kože.

Iako se često povezuju i izdjednačuju s epsom soli, različita molekularna struktura ono je što ih razlikuje i omugućuje magnezijevim pahuljicama bržu apsorbciju i i vidljivo intenzivniji efekt. I popularna beauty blogerica i vlogerica Estee Lalonde primjetila je razliku između epsom soli i magnezijevih pahuljica te na svoj posljednji popis favorita dodala upravo magnezijeve pahuljice.

kupka slider

Pozitivan efekt djelovanja ovog čudesnog proizvoda osjetit ćete odmah, a nakon samo par korištenja jedne do tri šake magnezijevih pahuljica u toploj kupki donijet će osjetno, vidljivo i trajno poboljšanje. Kroničan umor i nesanica će nestati, nošenje sa stresnim situacijama neće više predstavljati toliki izazov, a vaša koža bit će ljepša i zdravija no ikad.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Shutterstock, Dreamy Whites

Komentari