Kolekcija za ljubiteljice pariškog chica

madewell-sezane-slider

Istražujete li mogućnosti i potencijale online shoppinga, nemojte zaobići američki Madewell. Osim što dostavlja u Hrvatsku, riječ je o sestrinskom brendu još popularnijeg J. Crewa, čija popularnost u posljednjih nekoliko sezona lagano pada, dok ona Madewella upravo suprotno – raste. U obzir ga sve više uzimaju i neke ikone stila, a osim traper komada po kojima je postao poznat, ovaj brend iz sezone u sezonu donosi klasične odjevne predmete koji su k tome i stylish.

madewell-sezane8

Posebno se to može reći za komade iz kolekcije Madewell x Sézane, a ovog listopada u prodaju dolazi treća po redu capsule kolekcija ova dva cool brenda. Francuska modna marka Sézane još je jedan favorit kod publike, koji predstavlja sve ono što volimo kod francuskog stila.

Zajednička kolekcija Madewella i Sézanea oda je ključnim komadima u garderobi svake Parižanke, koja u stalnoj rotaciji mora imati neke vječne klasike – primjerice, majicu na prugice, savršenu mini suknju, pleteni pulover i kaput koji prati liniju tijela. Komadi s kojima ćete uvijek biti stylish, dolaze u prodaju 4. listopada, a na njih se možete predbilježiti ovdje.

madewell-sezane6

madewell-sezane5

madewell-sezane4

madewell-sezane3

madewell-sezane2

madewell-sezane

madewell-sezane7

Foto: Madewell

Komentari