Nova M.A.C kolekcija za savršeno oblikovane obrve

mac2

Poklanjate li pažnju svojim obrvama, znate od kolike su važnosti za ukupni dojam lica, kojem služe kao svojevrsni okvir. Upravo zbog toga, važno ih je pravilno naglasiti, u skladu s njihovom prirodnom bojom i oblikom, i pritom ne pretjerati. Kako biste postigli savršeno oblikovanje i naglašene obrve, ovog proljeća u pomoć uskače kozmetički div M.A.C, koji na hrvatskom tržištu u ožujku debitira s kolekcijom ‘Brows are it!’ za uljepšavanje obrva.

Ova nova kolekcija, koja stiže u M.A.C-ovo zagrebačko prodajno mjesto u Ilici 7, bez sumnje će izazvati pozitivne reakcije ženske publike, i to ponajprije zbog uistinu raznovrsnog asortimana, koji uključuje cijelu lepezu proizvoda i u kojem će svatko pronaći nešto za sebe i svoje obrve.

mac asortiman

“Pune, počupane, produljene, prirodne, bujne, glamurozne, zaobljene – sve su to obrve koje su svojom jedinstvenošću jednako važne kao i bilo koja druga značajka lica. Ovom kolekcijom profesionalnih proizvoda M.A.C napokon daje obrvama svjetla pozornice koje i zaslužuju”, izjavljuju iz M.A.C-a.

Kolekcija obuhvaća debelu olovku za obrve, obojeni gel za obrve, prozirni gel za obrve, meku olovku za definiranje obrva, olovku za obrve s četkicom, vodootporni obojeni gel za obrve u staklenci, duo sjenila za obrve i kistove.

Foto: M.A.C

Komentari