Zamislite kampiranje u ovim eko kućicama slovenskog dizajna

9

Zaljubljenik ste u prirodu, no boravak na otvorenom ne mora nužno značiti odricanje od komfora i doživljaja prirode bez onih sitnica koje često čine taj boravak manje poželjnim. Potpunu udobnost, čak i luksuz možete doživjeti glamping načinom doživljaja prirode.

10

Glamping (‘glamurous camping’) postaje sve popularniji način eko turizma koji se realizira na posebnim lokacijama netaknute prirode gdje se lako uklapaju sadržaji vinogradarstva, wellnessa, golf resorta ili čak doživljaj luksuznog boravka u hotelu s više zvjezdica.

5

U skladu s tom filozofijom boravka i uživanja u prirodi, ‘zelena’ investicija pop up kućica slovenskog brenda Lushna odmah nas je osvojila zbog svojih ekoloških i dizajnerskih kvaliteta. Popularne planinske kućice, česte u slovenskom brdovitom kraju odlučili su modernizirati i prilagoditi suvremenim tehnološkim i ekološkim zahtjevima. Kućice su sagrađene od ekološki prihvatljivih materijala i zadovoljavaju najviše industrijske standarde.

4

Specifičnost ovih kućica je u tome što sa svojim karakterom pružaju udobnost i intimu spavaće sobe, no istovremeno posve uklapajući se u prirodu i okoliš koji ih okružuje. Kućice su opremljene panoramskim staklenim stijenama kako bi posjetitelji i vlasnici svake kućice mogli neometano uživati u tom prekrasnom prirodnom krajoliku.

6

Kućice se zbog svojeg modularnog načina slaganja lako transportiraju, dok je za njihovo slaganje potrebno minimalno znanje i tehničko shvaćanje. Ako je itko ikada složio sam neki jednostavniji komad namještaja – ovo je kućica za vas. Obložene su izolacijom te imaju riješen sustav ventilacije i grijanja.

7

Lushna kućice dolaze u dvije varijante, manjoj i većoj, a gdje i kako ih možete nabaviti saznajte na njihovoj službenoj web stranici te novosti popratite putem Facebooka.

1

2

Foto: glamping-lushna.com

Komentari