Novi hrvatski eko brend za najmlađe

lunilou-6

Lunilou priča počinje s dvije sestre, Izabel Andrijanić i Ivanom Lučić, koje su u nedostatku brendova u regiji koji bi se usmjerili samo na ekološki prihvatljivu proizvodnju, odlučile pokrenuti brend prirodnih proizvoda za najmlađe.

lunilou-5

U njihovom asortimanu će se tako naći mokasine od prirodne kože bez kroma i otporne na slinu, četke prirodne kozje dlake od organskog drva, odjeća za bebe i djecu od najfinijeg pamuka (organski i PIMA pamuk iz Perua) te dodataka za dekoraciju sobe. Kod komada u Lunilou ponudi fokus je na kvaliteti i organskim materijalima, no ništa manje pažnje ne polaže se i suvremeni dizajn za sve modno i ekološki osviještene roditelje.

lunilou-3

“Iz osobnog iskustva znamo da je roditeljstvo ne prestajući proces učenja koji je popraćen širokim izborom opcija. Ta neodoljiva ponuda izbora je izazvala roditelje da razmisle o alternativama i izbjegavaju kemijske i varljive proizvode koji nisu pogodni za osjetljivu bebinu kožu”, smatraju u novom brendu Lunilou.

lunilou-11

Zasad se u njihovom web-shopu mogu pronaći samo mokasine i četka, no uskoro stižu i svi drugi, već spomenuti komadi. Posjetite stranicu Lunilou.com i zavirite u eko svijet za malene.

lunilou-8

lunilou-2

lunilou-10

lunilou-4

Komentari