Ženstveni minimalizam u novoj LuLu Couture kolekciji

lulucouture (1)

Ženstvenost, vrhunski materijali i naglasak na kroju, ključne su riječi koje opisuju novu kolekciju brenda LuLu Couture. Modna kuća u vlasništvu Martine Tutić novom kolekcijom oborit će s nogu sve zaljubljenice u nosive i ženstvene odjevne komade. Potpis kolekciji daju pomno birani, vrhunski prirodni materijali poput svile, pamuka i lanenog trapera dok su boje i krojevi idealni za duge sunčane dane i proljeće koje dolazi.

Haljine u pastelnim i zemaljskim tonovima, prozračne bijele tunike, dvodijelni komadi koji su sastavljeni od lepršavih topova i laganih pamučnih hlača te fini, udobni traper kompleti, predviđeni su za nepogrešive stilske kombinacije od jutra do mraka. Dašak osvježenja i divljine kolekciji daje crveni tigrasti uzorak na haljini koja će oduševiti sve urbane modne kameleonke. Kolekciji niti ovog puta ne nedostaje modela u vječnoj crnoj i sivoj boji koji su jednostavno must-have komadi u ormaru svake žene.

lulucouture (2)

Novi modeli će biti dostupni kupcima diljem Hrvatske, a uskoro i internacionalno. Naime, proljetna kolekcija koja je dostupna u showroomu u Ilici 15 biti će dostupna i putem službene internetske trgovine brenda koja je u pripremi. Fotografije kampanje potpisuje Maja Kljajić, modeli su Magdalena Gero i Daria Gabrić (Talia Model), make up potpisuje Sanja Hrstić Kuterovac, a kosu Ivan Klaić.

lulucouture (3)

lulucouture (4)

lulucouture (5)

lulucouture (6)

lulucouture (7)

Komentari