Uspješan hrvatski brend LuLu Couture pokrenuo web shop

lulu couture

Nepune tri godine od osnivanja te nakon što je u jesen 2015. otvorio showroom u centru Zagreba, brend LuLu Couture lansirao je www.lulucouture.eu, web stranicu koja je ujedno i adresa za online kupovinu svih komada ovog modnog brenda. Osluškujući želje svojih klijentica, dizajnerica i kreativna direktorica brenda Martina Tutić odlučila je ponuditi im vrhunsko iskustvo online kupovine, ali i jedinstveni LuLu Couture sadržaj na novoj on-line adresi. LuLu Couture tako donosi sve novosti, inspiraciju, trendove te zanimljive modne i lifestyle sadržaje uz mogućnost kupovine svih modela ove modne kuće iz udobnosti vašeg naslonjača.

lulu couture

Posjetitelji web stranice www.lulucouture.eu bit će prvi koji će doznati sve zanimljive vijesti o nadolazećim kolekcijama, suradnjama te promocijama i shopping pogodnostima koje će nuditi sama web-stranica. Uz povoljne uvjete dostave u cijelu Hrvatsku, ali i svijet, LuLu Couture će u narednom periodu preuzeti i ulogu sadržajne platforme na kojoj će se sretati svi ljubitelji dobrog dizajna i mode, mediji i buyeri u potrazi za svježim lifestyle informacijama koje će ih inspiririrati.

Lulu Couture online shop nudi više od 70 odjevnih komada, a savršeno shopping iskustvo jednako ćete doživjeti na svim uređajima – desktop, tablet i mobile.

lulu couture

Pozivamo vas da još danas posjetite www.lulucouture.eu i uživate u kupnji jer smo za vas pripremili poseban popust na sve modele iz nove kolekcije. Unosom koda lulu12016n, pri finaliziranju kupovine u košarici, na ukupan potrošeni iznos automatski vam se odobrava popust od 20%. Popust vrijedi samo za jednu kupnju i odobrava se do 31.5.

T.B.

Komentari