Split je dobio najsuvremeniju stambenu zgradu

Bel-Etage-048-Edit-Edit

Jugoistočno od centra grada Splita, na istočnom dijelu plažže Žnjan, nalazi se uzvisina 45 metara iznad mora i upravo ovdje izgrađena je zgrada s 42 luksuzna stana. Lijepa, mirna i tiha lokacija sa jedinstvenim, otvorenim i nezagradivim pogledom na more, samo je 5 km udaljena od srca grada. Projektiran na jedinstvenoj lokaciji i okružen očuvanom šumom borova i čempresa, Bel Étage jedinstvenim otvorenim pogledom na more oduzima dah. Poseban karakter daju upravo zelene površine, uređeni vrtovi, bazen na otvorenom, zahtjevna arhitektura te susjedno igralište za tenis.

beletage (5)

O izgradnji ovog luksuznog koncepta počelo se pisati u 2013. godini, a u prosincu je zgrada službeno otvorena te se započelo s useljavanjem. Radi se o inovativnom konceptu stanovanja, visokog standarda i iznimno visoke kvalitete. Recepcioner se nalazi u lobiju u prizemlju objekta i za vas će rado preuzeti obavljanje raznih usluga, uz istovremeni nadzor vaše sigurnosti najmodernijom tehnologijom, poštujući vašu privatnost, dok se u suterenu objekta, otvoren prema vrtu na jugu i s pogledom na more, nalazi Bel Etage-Spa.

beletage (7)

Luksuzni Premium stanovi nude svojim stanarima jedinstven pogled na Jadransko more. Stan sačinjavaju impresivne ‘en suite’ glavne spavaće sobe, garderobe s velikim ugrađenim zidnim ormarima, kaminima, prostrani dnevni boravci i moderno dizajnirane kuhinje, kao i staklene klizne stijene koje vode na spektakularnu terasu. Prostrane, suncem okupane prostorije daju poseban ugođaj Penthouse stanovima –  sve to u 150, 200 ili 250 četvornih metara prostora.

beletage (1)

beletage (4)

Cijeli projekt potpisuju Pulić i partneri d.o.o, projektna tvrtka osnovana 2013. godine s ciljem razvoja visokokvalitetnih i luksuznih nekretnina. Ljubav prema Hrvatskoj i mediternaskoj klimi i prirodi su ujednile trojicu partnera – Hrvata, Rusa i Nijemca u zajedničkoj namjeni da pridonosu razvoju novog stila života u Hrvatskoj.

Foto: www.beletage.hr

 

Komentari