Opatija zove na savršen odmor

Stara dama Jadrana, kako se popularno naziva ova popularna destinacija na Kvarneru, sve se glasnije uzdiže na karti kao cool mjesto koje vrijedi posjetiti, ne samo zbog tradicije, već i zbog aktualnih događanja, obnovljenih lokaliteta i moderne arhitekture koja se pojavljuje na njenoj rivijeri. Opatija je oduvijek bila mjesto luksuza, donedavno starinskog šarma, no to se sve polako mijenja.

infinity13

Jedan takav primjer moderne arhitekture koja istovremeno poštuje tradiciju lokacije na kojoj je nastala i u kojoj bi s guštom uživali je Villa Infinity čija terasa baš zove na savršen odmor. I ne samo terasa, već i unutrašnjost koja se ističe ostakljenim površinama kako bi pogled na more bio što dostupniji, bez obzira na sobu u kojoj se nalazite.

infinity6

infinity7

Inače je Villa Infinity trokatnica s dva trosobna apartmana, od kojih je svaki opremljen vrhunskim namještajem, otvorenom kuhinjom, prostranim dnevnim sobama i blagovaonicama te prostorijama za fitness. No ono što je najbolje je naravno otvorena terasa, i to nekoliko njih, na kojima možete možete uživati sunčajući se uz bazen te objedovati pod otvorenim nebom.

infinity12

Uz to je i doslovno na korak od mora i šetnice. Može li bolje?

infinity11

infinity10

infinity8

infinity4

infinity3

infinity5

infinity2

infinity

infinity14

Za još i više prekrasnih vila o kojima maštamo posjetite stranicu V-Villas.com.

Foto: V-Villas.com

Komentari