Nova Arlésienne kolekcija iz L’Occitanea

L'Occitane Arlésienne kolekcija

L’Occitane je ovih dana predstavio svoju novu Arlésienne kolekciju koja predstavlja senzualni uljepšavajući ritual.

Arlésienne je tajanstvena, odvažna i nedostižna, L’Occitaneova muza koja utjelovljuje slobodan i samouvjeren karakter žene s juga Francuske. Donedavno su ženstvene haljine koje je nosila bile pečat njene zavodljivosti. Danas pak nosi miris koji oslikava svaki aspekt njene osobnosti i karaktera.

L'Occitane Arlésienne kolekcija 2

Miris Arlésienne inspiriran je željama  i strastima ove nedostižne i karizmatične muze. Radi se o cvjetnom buketu koji ostavlja predivan mirisni trag kojem je zaista teško odoljeti. U trenutku, citrusna svježina bergamota razigra miris i osvježava začinsku notu šafrana. Ta blistava svježina suprotstavlja se odvažnom, karakternom zelenilu galbanuma, zavedenog slasnim bademastim notama gloga. Ruža nježno otvara svoje latice preko medenih i začinskih nota, nošena valovima cvjetnog bogatstva.

L'Occitane Arlésienne kolekcija 3

Listovi ljubičice iz Provanse otkrivaju neočekivanu zelenu i aromatičnu notu, ujedinjenu puderastim notama irisa. Na kraju, bijeli mošus daje glatki i kremasti dodir koji zaogrne ovu cvjetnu ljepoticu ženstvenom senzualnošću. Uz sami miris, kolekcija Arlésienne nastavlja se na gel za tuširanje, uljepšavajuće mlijeko za tijelo, baršunastu kremu za ruke, sjajni balzam za usne i mirisni sapun. Proizvodi su dostupni u prodaji od 11. studenog.

L'Occitane Arlésienne kolekcija 4 L'Occitane Arlésienne kolekcija 5 mirisni-sapun-arlesienne-50-g L'Occitane Arlésienne kolekcija 6

Foto: L’Occitane

 

Komentari