Dječje posuđe brenda Omm Design

omm design

Kreativne radionice malih dječjih brendova uvijek se trude svojim proizvodima animirati i fascinirati djecu, ali i njihove roditelje. Primjer koji u tome svakako uspijeva švedski je Omm Design, brend koji vodi Ami, njegova glavna pokretačka snaga koja osmišljava kreativne koncepte i surađuje s drugim talentima poput švedske ilustratorice Ingele P Arrhenius ili njemačkog ilustratora Martina Kruschea.

melamine-plates

Svi zajedno rade na sretnim proizvodima koji čitavim obiteljima život čine ljepšim, a u srcu njihova djelovanja ljupko je posuđe klasičnog retro dizajna 50-ih, koje se klincima može servirati na stolu, biti izloženo na zidu njihove sobe ili pak nositi na kampiranje i piknik. Dio kolekcije izrađen je od emajla, a dio od melamina, praktičnog posuđa za djecu koje je otporno na udarce i ogrebotine, a zajednički su im slatki životinjski motivi i junaci poput lavića, tigra, ježa, lisice, sove, psa, krokodila, žirafe, koale, tuljana i mnogih drugih.

omm design2

Tanjuri i zdjelice izgledaju odlično na stolu u kombinaciji s čašama i šalicama pripadajućeg dizajna, te se pojedinačni komadi mogu skupljati u kolekcionarske serije koje će biti posebna uspomena. Omm Design za djecu je pripremio i set za čajanku, kao jedan od svojih omiljenih proizvoda, uz koje najmlađi mogu okupiti sve svoje stvarne i imaginarne prijatelje, životinjice i igračke.

new-plates

Svaki komad pravo je malo remek-djelo, zbog čega zahtijeva posebnu njegu; pranje na ruke, a budući da se radi o melaminu, i izbjegavanje podgrijavanja u mikrovalnoj pećnici. Omm Design proizvodi kupiti se mogu u webshopu The Pippa and Ike Show, koji ujedno ima i najraznolikiju ponudu ovog šarmantnog posuđa.

omm design5

tin-teaset-ingela-p-arrhenius-4

tin-teaset-ingela-p-arrhenius-10

tin-teaset-ingela-p-arrhenius-9

tin-teaset-ingela-p-arrhenius-2

tin-teaset-ingela-p-arrhenius-5

tin-teaset-ingela-p-arrhenius-1

Foto: Omm Design

Komentari