Ljupka ljetna kuća za odmor u Istri

villabesida1

Na kraju istarskog sela Peruški, blizu Kavrana i Duge uvale, nalazi se luksuzno obnovljena kamena kuća ‘Art vila Besida’.

Iako se radi o tradicionalnoj kamenoj kući, svojom prostranošću može ugostiti više ljudi tako da je odličan izbor za odmor s društvom ili većom obitelji u provansalskom stilu. Na raspolaganju je šest soba, od kojih je jedan veća, za dvije do četiri osobe, s pripadajućom kupaonicom. Osim te veće, ostalih pet soba mogu ugostiti po dvije osobe. Na raspolaganju su još četiri kupaonice, tri s tušem, dok je jedna s tradicionalno velikom kadom.

villabesida5

villabesida4

Ova prekrasna kamena kuća dolazi i s čak dvije kuhinje i manjim, no iznimno udobnim, dnevnim boravkom čiji središnji dio čini autentičan istarski kamin. Uz manji dnevni boravak, gosti mogu uživati i u velikom, koji se po potrebi pretvara u konferencijsku dvoranu ili prostoriju sličnih namjena.

Pogled koji puca s tri strateški različito raspoređene terase oduzima dah, a taverna, mjesto za roštilj i veliki vrt koji okružuje vilu garancija su za odlične zabavne večeri s društvom. Nije na odmet i činjenica da je pulski aerodrom udaljen svega 20 minuta od sela. Također, privatne i osamljene plaže dodatni su bonus za lagano, lijeno i zabavno ljetovanje.

villabesida3

villabesida2

villabesida6

Foto: Vila Besida

Komentari