Ljupka Gojić Mikić nosi suknju s potpisom Roberta Severa

Nova resort kolekcija poznatog dizajnera Roberta Severa osvojila je i Ljupku Gojić Mikić. Ovu mini pret-a-porter kolekciju pod nazivom ‘Sophia’ čini desetak odjevnih kombinacija kompletiranih u total look. Edicija odjeće za kratku ljetnu sezonu izrađena je od finih antiknih svila, viskoze, mekane kože, ručno kačkane pamučne čipke i pamuka.

ljupka2

Ideja je bila stvoriti vizualno jako snažnu, ali i opuštenu formu koja je prigodna za ljetne izlaske, druženja i koktele. Robert Sever je tako s obožavateljima svog dizajna na Instagram profilu podijelio fotografiju Ljupke koja se zaljubila u žutu suknju, a kasnije se odlučila i za krunu kao efektan modni dodatak.

ljupka3

Predivna Ljupka je opet pokazala vjernost prema hrvatskom dizajnu i dokazala da zna kako nositi aktualne trendove. Njen stil je postao inspiracija mnogim domaćim dizajnerima kao i fashionisticama. Svoj model iz nove kolekcije možete nabaviti u Zadru u concept storeu „Butiga“ kao i u Splitu u „ID store“. Artikle možete pronaći i na RS Facebook webshopu.

RS-RESORT-2015-2-web

Foto: Instagram @robertseverdesign

Komentari