Ljetni stil Sienne Miller

Day Eleven: The Championships - Wimbledon 2016

Kao jedna od najbolje odjevenih Britanki, Sienna Miller plijeni pozornost modne kritike i publike, gdje god se pojavi. No, svoja pojavljivanja u javnosti uglavnom reducira zbog poslovnih i obiteljskih obaveza, pa svaki puta kada osvane na crvenom tepihu ili u nekoj drugoj formalnoj prigodi, obožavateljima svog stila priredi pravo modno osvježenje.

Cartier Queen's Cup at Guards polo Club, Windsor Great Park, UK - 11 June 2016

Ovo ljeto poznata glumica provodi u Londonu, gradu koji trenutno živi u znaku brojnih događanja i zabava. Mnoge od njih posjetila je i Sienna, a na njenom su se rasporedu našli polo turnir u Windsoru, ljetni party Serpentine galerije, kojeg već tradicionalno posjećuje svatko tko je netko u Londonu, i kultni Wimbledon koji je oduvijek rado posjećen od zvijezda. Sienna Miller za tri je događanja pripremila tri ljetna looka i sve nas još jednom podsjetila zašto je smatrana ikonom stila.

Serpentine Summer Party - Arrivals

Na Serpentine partyju Sienna se zabavljala u elegantnoj bijeloj slip haljini, za polo turnir odabrala je razigranije modno izdanje u znaku šarene Dolce & Gabbana haljine ženstvena kroja, a na Wimbledonu je nosila styling u stilu 70-ih, s trapericama širokih nogavica, bijelom safari košuljom i modnom dodacima od smeđe kože.

Foto: Guliver/Getty Images, Splash News

Komentari