Ljetni stil Gigi Hadid

Gigi Hadid wears a 70's fashion inspired out fit as she is seen out and about in SoHo in York City on July 25, 2016.

Kada je u pitanju njen stil, mlada američka manekenka Gigi Hadid svakodnevna je inspiracija. Zahvaljujući suradnji s trenutno vrlo traženom stilisticom Monicom Rose, ova 21-godišnjakinja vrlo brzo se našla na listi najbolje odjevenih modela svijeta. Paparazzi je na dnevnoj bazi prate u stopu, a Gigi ništa ne prepušta slučaju, pa je svako njeno pojavljivanje u javnosti složeno i elaborirano do posljednjeg detalja.

Model Gigi Hadid spotted out and about in New York City.

U tri zanimljive kombinacije pojavila se i ovih dana u New Yorku i pokazala kakve lookove voli nositi za ljeto u gradu, a duh ležernosti i sportskog stila provukao se kroz većinu njenih stylinga. Šarenom odijelu u jednoj je prilici dodala bijeli crop top i bijele tenisice, dok je nezaobilazni jeans ‘cropped’ kroja u drugoj prigodi kombinirala vrlo minimalno i cool, uz običan bijeli T-shirt, crne natikače i crvene akcente – ruksak i jarki ruž za usnama.

Model Gigi Hadid is seen in the East Village on July 22, 2016 in New York City.

Iako ‘all black’, treći look ovog bi se ljeta svidio mnogima. Crne suknja-hlače i crni top svezan u struku u čvor, Gigi je nosila sa stavom, a cijela kombinacija odisala je eteričnom i prozračnom vibrom.

Foto: Splash News

Komentari