Ljetni popusti hrvatskog brenda Caideux

Razmišljate li već sada kako vam u jesenskoj garderobi nedostaju klasična poslovna jakna i suknja, ili ste među onima koji traže idealnu ljetnu haljinu, Cadieux trgovina u Zagrebu prava je adresa za vas.

komadi

Romantične haljine, bukle kostimi koji odišu notom moderne ženstvenosti s nekonvencionalnim detaljima, dnevne poslovne haljine proizvedene od najfinijih vunenih tkanina ili maksi i midi haljine u floralnim i geometrijskim printevima na svilenim i pamučnim materijalima sada su vam dostupni po sniženim cijenama od 30-70%.

Ideja o brendu Cadieux stvorena je kroz želju za kvalitetnom, lijepom i udobnom odjećom satkanom od najfinijih prirodnih materijala, izrađenom prema svjetskim standardima i dostupnom svakoj ženi. Cadieux je hrvatski modni brend, čija je bazična filozofija – udobnost i funkcionalnost povezana s jedinstvenim dizajnom i prekrasnim materijalima, koji nikog neće ostaviti ravnodušnim. Svaki komad odjeće jest upravo to, jedinstven i funkcionalan, i u svom dizajnu donosi dašak glamura svjetskih modnih prijestolnica, bilo da se radi o poslovnoj haljini, bukle kostimu ili večernjoj haljini. Sniženje Cadieux kolekcije za proljeće-ljeto 2015. godine traje do sredine kolovoza u Cadieux trgovini u Zagrebu, na adresi Frankopanska ulica broj 6.

Komentari