Ljetni nakit nosi se duž cijelog tijela

nakit (2)

Lančići na grudima, nogama i rukama oduvijek uživaju odličnu ljetnu reputaciju. Nekad su nezaobilazne bile narukvice na nogama ili slojevito posložene narukvice na rukama, a u novije vrijeme sve više nailazimo na lančiće koji se protežu od vrata ili ramena, preko grudiju, pa sve do trbuha. Tanki lanci s ponekim kamenom jarke boje izvrsno pristaju uz kupaće kostime i jednostavne jednobojne topove.

nakit1 (2)

nakit3 (2)
‘Boho’ stil ide ruku pod ruku uz ovaj trend ukrašavanja tijela. Nekoć smo takvu vrstu nakita viđali samo u glazbenim spotovima poznatih diva, a danas ih srećemo na glazbenim festivalima, plažama i nezaobilazan su ‘accessoires’ modno osviještenih djevojaka.

nakit2
Tzv. ‘bra chain’ svoju popularnost duguje dizajnerici Jacquie Aiche koja je svojom linijom osvojila zvijezde poput Rihanne i Gigi Hadid. Njezini su primjerci dosta skupi, što ne čudi s obzirom da su izrađeni od pravog zlata i dragog kamenja. No za one koji bi ga rado htjeli imati, na webu se mogu pronaći i neki jeftiniji primjerci iz prošlih kolekcija. Bit ovog nakita je da ljeti proviruje ispod odjeće i da u ženama izaziva isti osjećaj kao kada na sebi ima savršeno donje rublje.

JacqueAiche-1_f07188c5-91dd-4955-be2f-58186d6bcc6b

JacqueAiche-15_97b201bf-5489-49b7-8dcd-cee21afc08e0
Odabrali smo neke od ljetnih primjeraka za ruke, noge i grudi koje vam donosimo u nastavku.

nakit3 (1)

ASOS

nakit3 (5)

FREE PEOPLE

nakit3 (7)

ASOS

nakit3 (6)

FREE PEOPLE

nakit3 (3)

FREE PEOPLE

JACQUI

JACQUIE AICHE

nakit3 (4)

FREE PEOPLE

Foto: Jacquie Aiche, Asos, Free People

Komentari