Ljetni modeli poznatog brenda Bubu with love

Iza zanimljivog brenda odjeće Bubu with love stoji mlada Tara Turković, čije kreacije s unikatnim srcima krase odjevne kombinacije mnogih fashionistica. Tara svoju inspiraciju pronalazi u lijepim stvarima koje nas okužuju, a njena kolekcija je iz sezone u sezonu sve veća i veća.

IMG_2820

Nova kolekcija za proljeće/ljeto predstavljena je na Tjednu dizajna ove godine u Laubi, a inspirirana je bojama i nastojanjem da se istima prenese određena raspoloženja, emocije, ponajviše sreća, ljubav i bezbrižnost.

IMG_2814

“Inspiracija je uvijek tu ista, ljubav u 101 obliku koja se ovisno o godišnjem dobu i još mnogo faktora iznova nadopunjuje i nadograđuje. Nekad je to boja, nekad je neka lijepa gesta, priroda, dragi ljudi, a nekad jedan običan sladoled”, kaže Tara. Izrada kolekcije je trajala 2-3 mjeseca i sukladno s inspiracijom se nadograđivala na već postojeće krojeve i tako zapravo stvorila logičan slijed.

IMG_2808

Otkačane i zanimljive kreacije osvojile su sve mlade dame željne zabave, avanture i neobičnog načina pristupa modi i dizajnu. Bubu with love tako nudi majice, haljine, hlače i ostale odjevne komade koji odišu ženstvenošću i vedrinom. Modeli su krojeni tako da ih možete prilagoditi vlastitom stilu, čak i ako ste pobornica klasike.

IMG_2829

Tara je prepoznala važnost eksperimentiranja u stvaranju vlastitog modnog izričaja, što je njenim simpatičnim srcima donijelo iznimnu popularnost. Ako još niste, svoju Bubu with love kreaciju možete pronaći na Facebook stranici brenda. Sigurni smo da uz ove modele odjeće vaše street style kombinacije neće proći nezapaženo.

IMG_2805

IMG_2828

IMG_2822

IMG_2826

IMG_2806

IMG_2807

buub

IMG_2792

IMG_2804

Komentari