Ljetni foto safari za avanturiste na Velebitu

Ovog ljeta, umjesto svakodnevnog kupanja i sunčanja, predlažemo da jedan dan odvojite za cjelodnevni Velebit foto safari, a kao što možete vidjeti po fotografijama u nastavku, avantura će se itekako isplatiti.

U svakom mjestu na obali postoje razne ponude za izlete brodom i slične ekskurzije, no ovaj foto safari nešto je potpuno drugačije. Velebit je poznat po prekrasnoj prirodi, a na neka mjesta moguće je doći samo terenskim vozilima. Upravo ta područja vidjet ćete ako se odlučite na ovaj jednodnevni izlet.

S početkom u 9 sati, prva postaja je podnožje Svetog brda gdje uz malo sreće možete vidjeti konje koji žive u tom području. Nakon toga, kreće se prema Tulovim gredama podno kojih se nalazi crkva sv. Franje. Pred kraj izleta dolazite do kanjona rijeke Zrmanje gdje se možete okupati i prošetati, a na samom kraju stajete na platou s kojeg se pruža nezaboravan pogled na kanjon.

Cijeli izlet traje otprilike 8 sati tijekom kojih ćete prijeći oko 85 km. Iako je to velika udaljenost, posebna fizička spremnost nije potrebna. Sve što trebate ponijeti sa sobom je želja za avanturom, sportska odjeća i cipele, kupaći kostim i fotoaparat, jer ulaznice, oprema, vodič i ručak su uključeni u cijenu izleta.

Cijena cjelodnevne ulaznice je 420 kuna, a ostale detalje, kontakt i rezervacije pronaći ćete na www.hotel-rajna.com i na njihovoj Facebook stranici.

Komentari