Kakvi stylinzi se nose u ljetnim vrućinama?

Alexa Chung wears denim shorts paired with ballet shoes and a red shirt while out in the East Village in New York City

Dok dio zvijezda odmara u mondenim svjetskim ljetovalištima, dio njih još uvijek se može opaziti na gradskim ulicama. Toplinski val koji je ovih dana zahvatio stanovnike New Yorka, nije zaobišao ni trendseterice koje u gradu trenutno borave, pa je ovo bila odlična prilika za vidjeti kako se stilski prilagođavaju vrućini gradskog asfalta i vrlo visokim temperaturama.

Victoria Secret Model Romee Strijd Shops at House of CB

Imperativ ljetnog stila u gradu je odabrati komade koji u nikojem trenutku neće biti opterećujući, pa se i u ljetnoj garderobi modnih zvijezda u posljednje vrijeme mogu susresti lagani i prozračni ili jednostavno komadi s malo materijala. Alexa Chung uspjela je stvoriti efektnu kombinaciju u najvjerojatnije samo nekoliko minuta, jer je spojila dva klasika; vruće hlačice od trapera koje su ljetni ‘must have’ i pamučnu majicu u jarko crvenoj boji. Klasični look koji ne zahtijeva previše razmišljanja, a idealan za dan u gradu.

Ski Waterhouse spotted wearing a striped summer dress while out and about in NYC

Viktorijina anđelica Romee Strijd nošenje trapera dovela je na novu razinu s traper haljinom na kopčanje i visokim izrezom, koju je kulerski spojila s plavom bandanom oko vrata. Haljine su bile izbor i Suki Waterhouse i Alicije Vikander. Dok je Suki odabrala vrlo ležeran i prozračan model na sitne ružičaste prugice, Alicia Vikander bila je oličenje ženstvenosti u lepršavoj cvjetnoj haljini s izrezima i sandalama na visoku petu.

Actress Alicia Vikander leaves the Greenwich Hotel in New York City

I naposljetku, Olivia Palermo donijela je pravi dašak ljeta na ulice New Yorka, kombinacijom lagane bijele suknje na proreze, bijelog T-shirta i smeđih kožnih sandala.

Olivia Palermo spotted walking in NYC's TriBeCa wearing a white double slit eyelet skirt and white t-shirt

Foto: Splash News

Komentari