Odjevni komadi i modni dodaci za bezbrižne ljetne dane u KRUNA MODE trgovinama

kruna mode

Odlazak na ljetovanje iz godine u godinu iziskuje određenu pripremu, a ona se naročito odnosi na našu garderobu u kojoj provodimo ljetne dane. Godišnji odmori danas su praktično nezamislivi bez kupaćeg kostima, japanki, šešira, sunčanih naočala i ručnika za plažu, a upravo su ovo ključni komadi u koje vrijedi investirati prije nego započne sezona kupanja i sunčanja.

Sve njih na jednom ćete mjestu pronaći u KRUNA MODE trgovinama, u koje je upravo pristigao ljetni asortiman poznatih svjetskih brendova. O’Neill kupaći kostimi za žene i kupaće hlače, odnosno boardshorts za muškarce posjeduju HYPERDRY tehnologiju, koja omogućuje njihovo brže sušenje i koja vam omogućuje komforniji boravak na moru.

kruna mode2

O’Neill u svojoj ponudi ima i popratne komade i asesoare za plažu, poput praktičnih ljetnih kombinezona, majica s printom, sunčanih naočala, slamnatih šešira, japanki i ručnika. Modni brend Blend pobrinuo se za casual ženske komade za svakodnevne ljetne kombinacije, a Bench se za aktualnu sezonu pripremio odjećom i modnim dodacima upečatljivih boja i uzoraka.

Navedene modne marke, koje predstavljaju moderne i casual streetwear brendove svjetskog glasa, svoje ljetne kolekcije ponudile su u multibrandu dućana KRUNA MODE, koji donosi kolekcije za dinamične i urbane žene i muškarce. Ljetni asortiman koji vam donosimo u galeriji može se pronaći u webshopu www.krunamode.hr ili u KRUNA MODE dućanima koji se nalaze u Zagrebu – Arena Centar, Avenue Mall, City Center One East, West Gate te Splitu – Marmontova 2, Marmontova 6, TC. Joker, Mall of Split, Kružićeva 2, Gundulićeva 26a.

Komentari