Ljetne cipele za poslovne kombinacije

Odabir ljetne obuće za ured često je zahtjevan zadatak jer obasuti raznobojnim modelima koji vrlo malo pokrivaju dolazimo u iskušenje da ih odjenemo za odlazak na posao. Kako slijediti pravila odijevanja poslovnih prostora u ljetnim mjesecima, pročitajte u nastavku.

cipeleposaocover2

U većini poslovnih prostora vladaju slična pravila neupadljive uredske mode, stoga se i pri izboru cipela najbolje zadržati na neutralnim i klasičnim crnim nijansama koje će se stopiti s ostatkom outfita. Cipele boje pudera vizualno će izdužiti noge i pasat će na svaku kombinaciju, a takav klasičan model zasigurno ćete nositi i u brojnim drugim prilikama. Crne sandale još su jedan neizostavni komad svakog ženskog ormara koji je prikladan za uredske kombinacije, ali i ležernije izlaske.

memorandum4tekst

Ako niste ljubiteljica visokih peta, ravne balerinke također mogu izgledati ozbiljno i profesionalno. Model sa šiljastim vrhom elegantan je odabir, a diskretni detalj pružit će dozu razigranosti. Ako se pak odlučite za obuću upečatljive boje, ostatak outfita neka bude minimalistički ili monokromatski kako bi cipele bile pravi statement komad vaše uredske kombinacije.

Nekoliko modela kojima možete upotpuniti vaše poslovne outfite pogledajte u galeriji.

Foto: Imaxtree, Memorandum

Komentari