Uživajte u ljetu uz novu Zarinu kolekciju

Nova ljetna kolekcija brenda Zara donosi nam mnoštvo komada za nesputano uživanje u morskim radostima. Od ručnika, šarenih kupaćih kostima do trendi kombinezona u kojima možete provesti cijeli dan. Španjolski high street div njeguje klasičan izgled i jednostavnost cijelu sezonu pa se tako i u ovoj kolekciji vidi utjecaj sedamdesetih i boho stila. Jarke boje, poput žute i crvene dominiraju na lepršavim haljinama, a naglasak je prije svega stavljen na udobnost.

zara19

Ovo ljeto odbacite usku i kratku odjeću, casual modeli pokorili su modne piste i dizajnerske kolekcije. Utjecaj street style mode vidljiv je i u modnim dodatcima, kojih ovoj kolekciji ne nedostaje. Platneni šeširi, meki ručnici i obuća u zemljanim tonovima idealna su kombinacija za odlazak na plažu kao i za sve popratne aktivnosti. Ljubitelji ovog high street brenda ovo ljeto mogu uživati u komadima koje će zasigurno moći nositi nekoliko sezona, i ukomponirati ih u svoj vlastiti stil.

zara

Prugice su neizostavan uzorak i ove godine, a na espadrillama ili velikim platnenim torbama izgleda privlačno i ženstveno. Mornarski štih vlada kolekcijom koja nudi sve potrebno svakoj fashionistici. Neka ljeto započne uz neodoljivu Zarinu kolekciju.

Komentari