Ljetna druženja u šarmantnom Verde brunch & caffe baru

verde1

Najnovija oaza u Martićevoj 63, ugodan kutak u talijanskom stilu – VERDE brunch & caffe bar – pripremio je čitav niz umjetničkih, edukativnih, zabavnih i gastro sadržaja za vikend koji je pred nama. Tijekom četiri dana, od četvrtka, 16. lipnja, pa sve do nedjelje, 19. lipnja, u terminu od 19 do 23 sata Internationalni duo Mike (sax) & Dany (piano) uživo će izvoditi evergreene, rock, jazz i najpopularnije swing uspješnice dok će u interijeru biti postavljena izložba akademskog kipara Krešimira Katušića ‘Izgubljene riječi’.

Istinske ljubitelje kave posebno će razveseliti edukativne radionice na temu pripremanja, serviranja i kušanja kave premium kvalitete. Talijanski barist Giovanni Roitero iz ORO Caffèa će 16. i 17. lipnja održati nekoliko predavanja te pripremati deserte na bazi kave. Poseban pečat radionicama o kavama dati će i mladi akademski slikar Martin Hrastić koji će u četvrtak u terminu od 16 do 21 sat oslikavati i izrađivati portrete jedinstvenom tehnikom – crtanje kavom.

verde2

U petak, 17. lipnja održat će se tematska večer Verde luxury food & wine gdje će se od 20 do 23 sata posluživati talijanska gastronomska delicija, pršut San Daniele čiji, a u nedjelju popodne, od 17 do 19 sati, svi će moći uživati u talijanskom osvježenju: na redu će biti Aperol Spritz Party.

verde3

U subotu pak sve goste očekuje VERDE coctail&gin radionica londonskog majstora gina s početkom u 14 i 17 sati. Kroz radionice zainteresirani će doznati ponešto o povijesti i procesu proizvodnje gina te naučiti kako pripremiti i servirati savršeni gin-tonic koristeći različite začine i mirodije. Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje uz uplatu kotizacije u iznosu od 200 kn. Od 19 sati pa do kraja radnog vremena u VERDE baru bit će u ponudi i nekoliko vrsta koktela na bazi gina od kojih se izdvajaju: Italian mule, Colombian flower, Bronhi dutch Courage i Mediterranean duo.

Sve dodatne vijesti možete pratiti na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Komentari