Maskare čije su originalne tubice pravi kolekcionarski primjerci

Postoje maskare koje podižu trepavice, postoje maskare koje trepavicama daju volumen… Postoje i one koje ih uvijaju, čak i kada su naše trepavice sasvim ravne i spuštene. A onda je tu i jedna kategorija maskara koja možda ni nema veze sa razumom, koliko sa srcem, a to su maskare čija nas neodoljiva pakiranja mame na shopping, iako realno ne znamo kakva se točno formula krije unutar šarmantne tubice i tek nam predstoji uvjeriti se u njene čari.

Lijepe tubice maskara istinski su kolekcionarski primjerci za najveće zaljubljenice u make up, koje ih možda nikada neće ni otvoriti, ali će u vizualnom smislu ove maskare biti savršen dodatak postojećoj kolekciji make upa i potencijalno idealan rekvizit za upečatljivu Instagram fotografiju. Odlučili smo istražiti lijepe, atraktivne i originalne tubice maskara koje trenutno možete nabaviti i uljepšati njima svoju kozmetičku torbicu. Neke od njih su već jako dobro poznate i provjereno dobre maskare koje su dobile limitirano novo ruho, a neke od njih i inače dolaze u kreativnim ambalažama. Favorite za proljeće otkrijte u nastavku.

Foto: Instagram, Douglas, Feel Unique

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori