Najuzbudljiviji novi make up proizvodi za travanj

Beauty proizvodi ponekad su toliko atraktivni, da ih želimo imati u svojim kozmetičkim torbicama prvenstveno zbog njihova izgleda, a tek onda i zbog njihova djelovanja. U svijetu ljepote, možemo ih smatrati i pandanom modnim dodacima. Nije ni čudno da se mnogi od ovih proizvoda mogu smatrati kolekcionarskim primjercima, jer samo stvaranje njihove priče u laboratorijima i kreativnim radionicama poznatih beauty brendova trajalo je mjesecima, da bi onda postali dijelom toliko poželjnih capsule kolekcija limitiranog karaktera.

Kada je riječ o kolekcionarskoj kvaliteti i velikim obećanjima koja idu uz beauty proizvode, u nastavku smo izdvojili one najnovije na koje će mnoge žene nesumnjivo baciti oko ovog travnja. Naravno, na prvi su nas pogled privukli svojim upečatljivim i šarmantnim pakiranjima, no čini se kako su i same formule ovih proizvoda zbilja odlične. Koji bi vam proizvodi mogli biti dragocjen dodatak u kozmetičkoj torbici ovog proljeća, saznajte u nastavku.

Lancome Liberty, Equality and Femininity Le French Glow Bronzing Palette

Lancome Liberty, Equality, Femininity L’Absolu Rouge Hydrating Lip Color

Jouer Soft Focus Hydrate + Set Powder

Kopari Starry Eye Balm

YSL Luxuriant Haven Couture Eye Palette

Dior Diorshow 5 Couleurs Colors & Effects Eyeshadow Palette

Charlotte Tilbury The Icon Palette

Too Faced Cocoa Contour Palette

Too Faced Mr. Chiseled Contouring Brush

La Mer The Lip Volumizer

Tom Ford Emotionproof Concealer

Clinique Cheek Pop On-the-Glow Palette

Clarins Bronzing Compact

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori