Maybelline ima novi gel za obrve koje traju čak tri dana

Ove sezone, beauty brendovi veliki naglasak stavljaju na oči, kako bi pogled bio definiran i vrlo izražajan. Zato ne izostaju ni proizvodi za definiciju i naglašavanje obrva, jer obrve ipak smatramo okvirem lica. Kako bi i vaše obrve bile vrijedne pažnje, Maybelline je upravo na našem tržištu lansirao Brow Tattoo gel za obrve, koji dolazi u obliku peel-off formule.

Nova peel-off formula Tattoo Brow Gel Tinta učinit će vaše obrve savršenima duže nego inače. Samo ga nanesete, pričekate 20 minuta da se osuši i uklonite sasušeni gel – ta tri koraka dijele vas od fantastičnih obrva, koje su naposljetku oblikovane i ujednačene. Efekt može trajati i do tri dana nakon nanošenja, a boja postepeno i ravnomjerno blijedi tako da nema razmazivanja kao kod olovke.

Tattoo Brow gel za obrve dostupan je u 3 nijanse, a informativna cijena iznosi 95,90 kn.

 

Foto: Maybelline

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori