Prvi korektor kojeg nakon nanošenja nećete morati fiksirati ni popravljati

Iako je 2019. tek započela, beauty brendovi već su nas počeli informirati o svojim novitetima, pokazujući kako će Nova godina u svijet ljepote unijeti brojne inovacije i formule koje se ne mogu uspoređivati s onima postojećih beauty proizvoda.

Inovacije u svijetu korektora trenutno predvodi Make Up For Ever, koji je u Novu godinu ušao sa svojim novim Ultra HD Self-Setting korektorom. Zašto je drugačiji od drugih? Brend ga reklamira kao prvi korektor kojeg nije potrebno fiksirati nakon nanošenja dodatnim proizvodima kao što su puder u prahu ili kamenu, ni popravljati kroz dan. Jednom kada ga nanesete i utapkate, Make Up For Ever obećava kako će se fiksirati sam i ostati postojan i nepromijenjen na licu čak do 12 sati.

Make Up For Ever Ultra HD Self-Setting Concealer

Sama formula inače je kremasta, srednje prekrivne moći i nevjerojatno se lako nanosi, doslovno klizeći po licu. U prodaju dolaze 22 nijanse ovog revolucionarnog novog korektora, kojeg će mnoge žene poželjeti isprobati, pa makar iz znatiželje. Iz brenda navode kako formula hvata svjetlost i pomaže vizualno maskirati izgled tamnih podočnjaka i nesavršenosti na licu, a nanosi se uz pomoć aplikatora i zatim se nježno utapka prstima u kožu. Osim toga, ovaj se korektor čini kao dobar izbor za zimu, kada puderi kojima fiksiramo make up dodatno isušuju kožu, a uz Make Up For Ever Ultra HD Self-Setting Concealer ih se od sada čak može izbjeći.

Korektor u svjetske parfumerije i beauty trgovine poput Sephore stiže danas, a brend je otkrio i kako će Make Up For Ever Ultra HD Self-Setting Concealer zamijeniti postojeću Ultra HD Concealer formulu, koja se povlači iz proizvodnje. Još više detalja o ovoj senzaciji u make up svijetu pronađite ovdje.

 

Foto: Instagram, Make Up For Ever

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori