Journal.hr adventsko darivanje: Replay mirisi za nju i njega

S početkom prosinca i adventskim zbivanjima koja su zaživjela po gradovima, i mi smo se odlučili uključiti u blagdansko raspoloženje adventskim darivanjem, a s ovim poklonom završavamo naš mjesečni giveaway. Na Journal.hr Instagram profilu mogli ste pronaći različite poklone i ako ste bili dovoljno brzi – osvojiti neki od njih!

Replay mirisi za nju i njega

Posljednji u nizu giveaway razveselit će i nju i njega. Replay Signature Dragon miris je za muškarce lansiran ove godine koji spaja drvenasto-začinske note crvenog papra i kardamoma, a Replay Signature Secret za žene također je lansiran ove godine te donosi tropsko-cvjetnu simfoniju. Bergamot, frezija, kruška, vanilija, samo su neki od sastojaka ovog opojnog mirisa.

Replay Signature Dragon for Men

Čak dva sretnika ili sretnice imaju priliku osvojiti po dva Replay parfema – za nju i njega. Sve što morate napraviti je:

1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
2. Pratiti @replay_hrvatska Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway možete uloviti na Journal.hr Instagramu do srijede, 26. prosinca 2018. u podne, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Replay Signature Secret for Women

Foto: Marija Laća

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori