Journal.hr adventsko darivanje: Parfem Elie Saab Girl of Now

S početkom prosinca i adventskim zbivanjima koja su zaživjela po gradovima, i mi smo se odlučili uključiti u blagdansko raspoloženje adventskim darivanjem. Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

Parfem Elie Saab Girl of Now

Parfem Elie Saab Girl of Now predstavljen je 2017. godine i odiše cvjetnim i orijentalnim komponentama što ga čini vrlo popularnim među ženskom populacijom. Otvara se notama mandarine, kruške i pistacije, zatim narančinim cvijetom, magnolijom i bademom, a bazne note su mu pačuli, kašmeran, tonka grah i bademovo mlijeko. A budući da svi volimo da nas ispod jelke dočeka mirisni poklon, ovo je idealna prilika da razveselite sami sebe!

Ovih blagdana jedan sretnik ili sretnica imaju priliku osvojiti Parfem Elie Saab Girl of Now. Sve što morate napraviti je:

1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
2. Kliknuti like na objavu
3. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway možete uloviti na Journal.hr Instagramu do srijede, 19. prosinca 2018. u podne, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Foto: Marija Laća

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori