Novi ruževi za usne inspirirani supermodelima 90-ih

Ruževi poznate make up artistice Charlotte Tilbury sada su već pravi make up klasici i skoro da nema zaljubljenice u make up koja ih barem nije isprobala da se uvjeri u čemu je tajna njihove popularnosti. Matte Revolution jedna je od linija ruževa unutar obitelji Charlotte Tilbury Make Upa, a kao što joj i ime govori, puna je divnih nijansi ruževa mat efekta. No, iako se klasificiraju kao mat ruževi, Matt Revolution ruževi ne isušuju usne, već upravo suprotno. Njegujući sastojci u formuli omekšavaju, hrane i hidratiziraju usne, a tu su i 3D blistavi pigmenti koji stvaraju iluziju usana kroz koje naoko probija svjetlost, pa se čine punijima i većima.

Nove nijanse Charlotte Tilbury Matte Revolution ruževa za usne

Linija Matte Revolution je upravo pojačana s tri nove nijanse, doduše limitiranog karaktera. Sve tri inspirirane su supermodelima 90-ih poput Naomi Campbell i Kate Moss, a kreću se od duboke ružičaste ‘nude’ nijanse, preko prigušene smeđe, pa do smeđe s crvenim podtonom. Ova ‘nude’ nijansa, tvrdi make up artistica, pristaje baš svima, ali i druge dvije će odgovarati najrazličitijim tonovima kože, što se Charlotte Tilbury uvijek potrudi postići. Više o ovim nijansama saznajte ovdje.

Charlotte Tilbury Matte Revolution – Super Nineties

Charlotte Tilbury Matte Revolution – Super Sexy

Charlotte Tilbury Matte Revolution – Super Model

Foto: Instagram, Charlotte Tilbury

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori