Ovo je jedno od najljepših pakiranja Chanelovog parfema do sad

Perfume Pencils

Svaka sezona donosi nam brojne beauty novitete, no posebno se veselimo onima u jesenskom i zimskom razdoblju – u skupinu onih koje jedva čekamo isprobati pripada i Chanelov novitet koji je francuska luksuzna kuća pripremila za siječanj 2020., taman na vrijeme da novu godinu započnemo mirisno i sa stilom.

Riječ je o možda najzanimljivijem pakiranju Chanelovog parfema do sad. Naime, četiri mirisa dolaze u u ružičastom pakiranju u kojem su posloženi poput – olovaka. U pakiranju Perfume Pencils, odnosno Crayons de Parfum, svaka od olovaka, odnosni svaki od parfema, dolazi u jednoj pastelnoj boji: svijetlija i tamnija ružičasta, boja pistacija i boja breskve, a ovako u kompletu izgledaju uistinu neodoljivo te osvajaju na prvi pogled.

Unutar svake olovke nalazi se mirisna futrola koja omogućava nanošenje parfema u samo jednom potezu, a malena je futrola kao stvorena za putovanja. Pakiranje dolazi s četiri različita mirisa: Chance, Eau Fraîche, Eau Tendre i Eau Vive, a cijena pakiranja je 75 eura.

Perfume Pencils

Foto: Chanel

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori