Najnoviji Versace parfem stigao je u Hrvatsku

VDBF17_ADV A3_A

Tvrtka Martimex, koja ponosno nosi epitet parfumerijskog it mjesta, predstavila je jučer u Zagrebu najnoviju mirisnu kreaciju kuće Versace DYLAN BLUE POUR FEMME. Riječ je o snažnom i moćnom senzualnom mirisu koji je svojevrsna posveta ženstvenosti. Ova cvjetno-voćno-drvenasta kompozicija otvara se osvježavajućim sorbetom od crnog ribizla koji u kombinaciji s granny smith jabukom stvara neobičnu voćnu notu. Srce parfema čine divlja ruža, jasmin i vinogradarska breskva, a drvenaste bazne note pačulija, mošusa i bijelog drva nježno se miješaju i stvaraju jedinstveni eliksir.

VDBF17_ADV_P 220x285

Novi miris dolazi u elegantnoj staklenoj bočici jake, duboke i tajanstvene tamno plave boje, intenzivne poput Sredozemnog mora. Njezine elegantne obline podsjećaju na amforu, prizivajući antičku kulturu i mitologiju, a zlatni detalji i prepoznatljivi Versaceov amblem meduze dodatno uljepšavaju dragocjen sadržaj.

Zaštitno lice Versaceova Dylan Blue Pour Femme mirisa je Faretta Radić, prelijepa Trogiranka, koja je na globalnoj modnoj sceni prepoznata kao jedno od najzanimljivijih novih lica. Kampanju potpisuje legendarni fotograf Bruce Weber koji je stvorio posebnu i upečatljivu vizualnu priču.

Versace parfem3

“Kad hodam ulicama New Yorka i Brooklyna, gledam sve te teretane i sve te žene koje vježbaju i postaju sve snažnije. Može se reći da su one ‘jedne od dečki’, ali je uvijek dobro znati da su ipak još uvijek djevojke. Razmišljao sam o njima i ovu sam kampanju napravio kao posvetu njima”, ispričao je o svojoj inspiraciji Bruce Weber.

 

Foto: Versace

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori