Tri hit tehnike bojanja i šišanja kose i gdje ih isprobati

Nimalo nije čudno što žene s najljepšom kosom znaju za termine kao što su contouring, eclipting, toplinske škare, kerathermi. Brigu o svojoj kosi one su prepustile vrhunskim stručnjacima Ruža salona, poznatih po prirodnoj njezi kose i po vrhunskoj primjeni hi-tech tehnika bojanja i šišanja.

SVJETSKI TRENDOVI ZA KOSU STANUJU NA OVE TRI ZAGREBAČKE ADRESE

Ruža Essentials | Ruža Institut Kérastase | Ruža Pure Aveda

Svi koji žele biti u ovoj ekskluzivnoj grupi žena sa savršenom kosom – koje u predivnom ambijentu žele doznati koja im boja najbolje pristaje te kako izgleda savršeno izvedeno bojenje nekom od najpopularnijih tehnika bojanja – preporučamo da što prije posjete Ruža Institut Kérastase u Vlaškoj, Ruža Essentials u Gundulićevoj ili Ruža Pure Aveda u Dežmanovoj. Na sve tri adrese pronaći ćete vrhunsku njegu i inovativne tehnike koje obožavaju it djevojke poput Victoria Secret modela Doutzen Kroes i Gigi Hadid, a uz pomoć kojih će i vaša kosa izgledati jednako sjajno i savršeno. S više od milijun koloracija iza njih i bezbroj zadovoljnih klijentica i klijenata koji im se uvijek rado vraćaju, sigurno je reći da s Ruža salonima nikako ne možete pogriješiti.

TRENDI TEHNIKE ZA SAVRŠENU KOSU

U nastavku upoznajte top tehnike bojanja i šišanja koje će vašu kosu i boju učiniti savršenom.

TEHNIKA BROJ JEDAN: COLOR CONTOURING

Kao dokazani trendseteri na području frizerskih inovacija, Ružini stručnjaci razvili su tehniku Ruža Color Contouring kojom se vizualno “preoblikuje” lice, a sjenčanjem pramenova kreira se prirodan izgled frizure blistavih odsjaja. Recimo, smeđa ili bakrena kosa sjenča se tehnikom ton-na-ton kako bi se i do tri tona svjetlijim prijelazima postigao omekšan izgled pramenova. Ruža Color Contouring idealna je tehnika i za plavuše kako bi postigle onu savršenu plavu nijansu. Ruža koloristički tim proslavio se plavim nijansama bez onih neželjenih crvenih odsjaja i luksuznih smeđih i bakrenih koloracija.

Vrhunsku koloraciju kose tehnikom Ruža Color Contouring isprobajte u Ruža Institut Kérastase u Vlaškoj koji je više od 40 godina kultni hram ljepote i jedini salon u regiji koji već 19 godina nosi ime Kérastase institut.

Ruža Institut Kérastase

TEHNIKA BROJ DVA: RUŽA COLOR ECLIPTING

Ruža tim stručnjaka za kosu kreirao je i savršenu tehniku za sve one koji svoju kosu žele posvijetliti pramenovima, ali istovremeno održati njezino zdravlje i ljepotu. Ruža Pure Aveda Eclipting uz pomoć boja za kosu američkog brenda organske kozmetike Aveda koje sadrže čak 97% prirodnih sastojaka na vašoj kosi stvara predivnu igru svjetlijih pramenova bez oštećenja vlasi.

Bazu Aveda boja za kosu čine ulja koja se miješaju s prirodnim pigmentima i nanose pomoću amonijaka. Neka vas ne zbuni spominjanje amonijaka u kontekstu prirodnih koloracija. Alergijske reakcije ne izaziva amonijak, koji i tako ispari nakon nekoliko minuta, nego pigmenti iz boje koji mogu biti agresivni. Za razliku od klasičnih, boje na bazi prirodnih pigmenata nisu štetne pa se preporučuju trudnicama, majkama i svima koji se brinu o svojoj ljepoti i zdravlju.

Ruža Pure Aveda Color Bar | Ruža Essentials

Ako ste u potrazi za savršenim pramenovima, u salonima Ruža Essentials u Gundulićevoj i Ruža Pure Aveda u Dežmanovoj ulici isprobajte tehinku eclipting.

TEHNIKA BROJ TRI: ŠIŠANJE TOPLINSKIM ŠKARAMA

Revitalizaciji, volumenu i punoći te održavanju zdravih vrhova, sjaju i kvaliteti kose najbolje će pomoći toplinske škare. Radi se o škarama koje se zagrijavaju na 110°C – 170°C, a onda se njima odabranom tehnikom šiša kosa. One su specifične po tome što jedine mogu zatvoriti kraj dlake pa vrh nakon rezanja neće ostati raspucan. Na ovaj način kosa će biti elastičnija, revitalizirana i regenerirana, dobiti će na volumenu, izrazitom sjaju, a vrhovi će dulje izgledati zdravo i neće se lomiti. Kosu će biti lakše stilizirati, a rezultat će biti prekrasna, bujna, sjajna i moćna frizura.

Šišanjem toplinskim škarama ostvaruje se san o zdravoj, bujnijoj i sjajnijoj kosi – ekskluzivno u Ruža Institut Kérastase u Vlaškoj.

KORAK PRIJE SVIH KORAKA – ANALIZA KOSE MIKROKAMEROM

Kérastase mikrokamera

Predivna, sjajna kosa rezultat je zdravog vlasišta i zdrave kose, a prvi korak je dijagnostika mikrokamerom. Kérastase mikrokamera služi za detaljno vođenje evidencije o zdravlju skalpa i kose pojedine klijentice. Ova moćna kamera može uvečati dlaku kose do 600 puta čime Ruža stručnjacima daje izravni pogled na njeno trenutno stanje. Pregled započinje s registracijom klijenta i razgovor o potencijalnim problemima s kosom, nakon čega slijedi analiza vlasišta i kose, pa analiza vlakana. Nakon pregleda mikrokamerom, uzimaju se fotografije i pohranjuju u bazu podataka, čime pri sljedećem dolasku Ruža tim ima jasan uvid u temeljit napredak kose i problematičnih zona na skalpu.

Cijeli pregled traje samo 10 minuta, a daje nezamjenjivo detaljne podatke za odabir personaliziranih protokola njega prema individualnim potrebama koji vode do savršene kose i vlasišta.

Kako bi rezultati nakon bilo kojeg tretmana u Ružinim salonima bili što trajniji, iznimno je važno da nastavite koristiti preporučene njegujuće proizvode.

Foto: Ruža saloni, PR

Ostvareno u suradnji s Ruža frizerskim salonima.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori