Koje parfeme ćemo najviše nositi ove godine?

Parfem je zasigurno jedan od najposebnijih beauty proizvoda. U elegantnim malim staklenim bočicama skrivaju su mirisne esencije koje stvaraju raskošne mirise. Iako su jedan od beauty proizvoda koji se nalazi u gotovo svakoj kozmetičkoj torbici, parfemi nose i vrlo osobnu crtu, a odabir onog savršenog progovara o našem karakteru i stilu. U potrazi za savršenim parfemom uvijek ćemo tražiti one omiljene mirisne note i istraživati sve mirisne novitete koje je pripremio beauty svijet. Iako već sama pomisao na novi miris donosi uzbuđenje i osvježenje, neki od klasika još uvijek su visoko na listi favorita.

Koji će biti najpopularniji ženski mirisi u 2018. godinu? The Fragrance Foundation je, prema popularnosti i prodaji, otkrio popis deset najpoželjnijih parfema za 2018. godinu.

PARFEMI KOJI ĆE OBILJEŽITI 2018. GODINU

Usprkos brojnim mirisnim novitetima koje je u svijet parfema donijela prošla godina, ali i početak 2018. godine, na listi najpopularnijih našli su se oni svima poznati i još uvijek najdraži klasici. Od Chanelove kultne petice koja se desetljećima nalazi na samom vrhu liste najpopularnijih ženskih mirisa do nešto novijih, ali već poznatih imena poput Marc Jacobs Daisy i Viktor & Rolf Flowerbomb parfema, najpopularniji parfemi donose odličnu selekciju najrazličitijih mirisa među kojima će baš svatko pronaći miris za sebe, kako ljubiteljice prozračnih citrusnih ili cvjetnih mirisnih koktela, tako i oni kojima više gode elegantni puderasti ili intenzivni drvenasti parfemi.

U nastavku donosimo najpopularnijih deset koji će se u 2018. godini još jednom istaknuti kao onaj savršeni poklon za svaku ženu u vašem životu ili vas same.

Chanel N°5

Chanel N°5

Chanel Chance

Chanel Chance

Chanel Coco Mademoiselle

Chanel Coco Mademoiselle

Lancome La Vie Est Belle

Lancome La Vie Est Belle

Juicy Couture Viva La Juicy!

Juicy Couture Viva La Juicy!

Dior J'Adore

Dior J’Adore

Viktor & Rolf Flowerbomb

Viktor & Rolf Flowerbomb

Philosophy Amazing Grace

Philosophy Amazing Grace

Marc Jacobs Daisy

Marc Jacobs Daisy

Dolce & Gabbana Light Blue

Dolce & Gabbana Light Blue

Facebook: Instagram, Chanel, Dior, Dolce & Gabbana, Juicy Couture, Lancome, Marc Jacobs, Philosophy, Viktor & Rolf

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori