Najizdržljiviji mat ruževi za usne koje ćete obožavati

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rose Inc. (@roseinc)

U svakoj make up kolekciji, ruž za usne je jedan od onih proizvoda za kojima ćemo posegnuti kada u trenu želimo transformirati svoj make up look, osjećati se posebnije i moćni. Od puderastih tonova koji će nježnim premazom boje suptilno naglasiti usne do raskošnih jarkih i tamni nijansi , ruž za usne je savršeni začin za baš svaku kombinaciju koji će poput upečatljivog komada nakita plijeniti pažnju i uz koji vam neće trebati baš ništa drugo. Svijet ruževa za usne jedan je od najraskošnijih unutar beauty svijeta, a osim bogate palete boja u kojoj će baš svatko pronaći nekoliko savršenih nijansi za sebe koje će savršeno laskati ne samo boji tena, već i cijelom looku i osobnom stilu, svijet ruževa za usne donosi i pregršt različitih formula iza koji se krije onaj željeni završni efekt.

Nakon nekoliko desetljeća kojima su vladali ruževi za usne kremastih tekstura s decentnim sjajem, posljednjih nekoliko godina u središtu najpoželjnijih make up trendova istaknuli su se ruževi za usne s efektnim i izdržljivim mat efektom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jacey Duprie (@jaceyduprie)

RUŽEVI ZA USNE S MAT EFEKTOM

Nakon toplih proljetnih i ljetnih dana kada smo u mat ruževi za usne pronašli onaj savršeni make up proizvod koji se zadržao na našim usnama čak i za najviših temperatura i osvježavajućem kupanju u moru ili bazenu, ruževi za usne i u zimskoj će se sezoni ponovno istaknuti kao jedan od najpopularnijih make up proizvoda jer donose onaj savršeni spoj efektnog izgleda i izdržljivosti koja će se pobrinuti da i na kraju dugih radnih dana ili blagdanskih tuluma naš ruž za usne bude postojan i besprijekoran.

Koji su mat ruževi za usne donijeli odgovor na našu potragu za savršenim ružem?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Paula Ordovás (@mypeeptoes)

Iako će većina mat ruževa ponuditi efektan izgled, tek nekoliko najboljih istaknulo se izdržljivošću koja će se pobrinuti da se naš omiljeni mat ruže zadrži na usnama od jutra do večeri. Od drogerijskih favorita koji su mat ruževe za usne približili široj publici i pretvorili ih u jedan od najpopularnijih make up proizvoda do luksuznih mat ruževa za usne s potpisom prestižnih beauty kuća, u nastavku donosimo izbor pet najboljih linija mat ruževa za usne na koje uvijek možete računati.

MAYBELLINE SUPERSTAY MATTE INK LIQUID LIPSTICK

Maybelline Supestay Matte Ink – Dreamer

BOURJOIS ROUGE EDITION VELVET

Bourjois Rouge Edition Velvet – Poppy Days

NARS POWERMATTE LIP PIGMENT

NARS Cosmestics Powermatte Lip Pigment – Warm Leatherette

YSL BEAUTY TATOUAGE COUTURE LIQUID MATTE LIP STAIN

YSL Beauty Tatouage Couture Liquid Matte – Carmin Statement

CHARLOTTE TILBURY MATTE REVOLUTION

Charlotte Tilbury Matte Revolution – Pillow Talk

Foto: Instagram, Bourjois, Charlotte Tilbury, Maybelline, NARS Cosmetics, YSL Beauty

1

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori