Tri hit stila kovrča ove sezone i jedan uređaj s kojim ih možete postići

Calvin Luo, proljeće/ljeto 2018.

Calvin Luo, proljeće/ljeto 2018.

Da su kovrče i valovi u kosi i ovog proljeća apsolutni ‘must have’, nije nikakva tajna. S proljećem se budi i naša želja za eksperimentiranjem s kosom i dok će dijelu žena to biti znak za promjenu u vidu drastičnog skraćivanja kose, većina njih ipak će se odlučiti za poigravanje sa svojom standardnom frizurom, bez mijenjanja duljine. Dobiti sasvim novu frizuru iz one postojeće, sada je lakše no ikad, zahvaljujući inovativnim uređajima za styling kose koji profesionalne rezultate omogućuju u udobnosti vlastitog doma. Tako je vrlo lako postići kovrče i razne valovite frizure, čija popularnost i ovog proljeća doseže vrhunac, u sezoni raznih vjenčanih, rođendanskih i drugih svečanih prigoda na kojima želimo zablistati s posebnom frizurom. Ako su kovrče i valovi i vaš izbor za toplije dane pred vama, u nastavku donosimo 3 hit stila kovrča i jedan beauty gadget koji će vam ih omogućiti.

BEACH WAVES

Balmain, proljeće/ljeto 2018.

Balmain, proljeće/ljeto 2018.

Balmain, proljeće/ljeto 2018.

Balmain, proljeće/ljeto 2018.

Otkako je Viktorijinih anđelica, toliko je i beach waves frizura. Ovi top modeli iz redova Victoria’s Secreta stvorili su trend u kosi koji još uvijek ne pokazuje znakove posustanja. Dapače, popularnost tih ležernih, nonšalantnih i messy valova u kosi iz sezone u sezonu sve više raste. Efekt koji želite postići su valovi okupani morskom soli i suncem, pa investirajte u slani sprej za kosu i nakon stylinga uređajem ove blage valove jednostavno razvucite prstima, našpricajte sprejem i lagano gnječite.

KOVRČE S PUNO TEKSTURE

Sonia Rykiel, proljeće/ljeto 2018.

Sonia Rykiel, proljeće/ljeto 2018.

Paco Rabanne, proljeće/ljeto 2018.

Paco Rabanne, proljeće/ljeto 2018.

U moru zanimljivih kovrča koje su preplavile proljetne modne piste, možda najveći trend su kovrče izuzetno bogate teksturom. One su guste, dinamične i zavodljive, te se pritom čini kako je baš svaka kovrča pojedinačno naglašena, a to se postiže biranim proizvodima za styling. Mogu se nositi na svakoj duljini kose, a nerijetko ćete vidjeti da ih frizerski stilisti spajaju i sa šiškama – također nakovrčanima.

GLAMUROZNI GLOSSY VALOVI

La Petite Robe, proljeće/ljeto 2018.

La Petite Robe, proljeće/ljeto 2018.

La Petite Robe, proljeće/ljeto 2018.

La Petite Robe, proljeće/ljeto 2018.

U moru valova, kovrča i njihovih raznih tekstura, prostora je ostalo i za klasik nad klasicima: besprijekorno stilizirane i blistave kovrče u kosi. Podsjećaju nas na glamur Hollywooda i nameću se kao jedna od najtraženijih frizura u frizerskim salonima. No, možda najbolja stvar jest što ih i same možete stvoriti, bez pomoći stručnih ruku. Želite li ove glossy kovrče učiniti romantičnima i u njih udahnuti dozu boho duha, jednostavno od prednjih pramenova kose ispletite decentne pletenice, koje ćete povezati sa stražnje strane.

Kako postići ova tri stila?

S jednim genijalnim uređajem čije je vrijeme upravo došlo. Philips StyleCare Autocurler, gadget je novog doba koji će vas uvjeriti kako savršene kovrče sada možete postići i u udobnosti vlastitog doma i pritom uštedjeti vrijeme koje bi inače potrošili na odlazak u salon.

Philips StyleCare Autocurler

Philips StyleCare Autocurler

Možda najbolja stvar jest to da je ovaj uređaj maksimalno prilagodljiv i zahvaljujući različitim postavkama temperature i mjerača vremena, omogućuje vam da postignete najraznolikije kovrče: opuštene, srednje ili jako čvrste. Dizajniran je tako da prirodno leži u ruci i garantira jednostavno kovrčanje, a zaštitna keramička obloga s dodatkom keratina brine da ne dođe do oštećenja kose prilikom kovrčanja. Više informacija o Philips StyleCare Autocurler uređaju saznajte ovdje.

 

Foto: IMaxTree, Philips

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori