Ove šiške su savršeni proljetni ‘update’ za svaku frizuru

Šiške na stranu proljeće 2018.

@matildadjerf

Uz nove najpoželjnije nijanse make up proizvoda do novih formula proizvoda za njegu koje će zamijeniti stare klasike, 2018. godina je već istaknula i najavila nekoliko odličnih trendova u svijetu frizura koji će obilježiti proljetnu sezonu. Uz nove trendi boje koje predvodi najkremastija nijansa plave i inovativne tehnike bojanja kose koje osim klasičnog ovog proljeća donose i obrnuti balayage, promjena dužine kose je jedna od najefektnijih i najdramatičnijih promjena look koju možete poželjeti ove sezone. Ipak, ako ste odlučili ostati vjerni svojoj frizuri, ali još uvijek tražite savršeni, jednostavni proljetni ‘update’, šiške su najbolja moguća opcija.

ŠIŠKE KAO SAVRŠENI PROLJETNI ‘UPDATE’ FRIZURE

I prije početka nove sezone, šiške su proljetni beauty trend iz svijeta frizura koji već osvaja. Najhrabriji će se odlučiti za efektne baby šiške, dok će ljubitelji klasike još jednom odabrati dramatičan ravan rez koji stvara šarmantne ravne šiške. Uz efektne promjene koje donose baby i ravne šiške te sve njihove verzije, ovog proljeća mnogi će se ponovno vratiti najjednostavnijim, najsuptilnijim i najsvestranijim šiškama. Šiške na stranu variraju u dužini, ali uvijek donose spoj bezbrižnosti i elegantnog izgleda koji se ističe kao savršeni update za svaku frizuru.

Šiške na stranu proljeće 2018.

Emma Stone

ŠIŠKE NA STRANU SU NAŠ NOVI FAVORIT

Čak i ako niste veliki fan šiška, jednostavne i suptilne duge šiške koje lagano padaju na jednu stranu i besprijekorno se stapaju s ostatkom frizure bit će vaš favorit. Osim što donose jednostavnost kada govorimo o stilizaciji, šiške na stranu donose i onu uvijek poželjenu notu bezbrižnosti kada govorimo o održavanju. I dok će gotovo svake druge šiške tražiti redovite posjete frizeru, šiške na stranu će vam dozvoliti da preskočite posjet frizeru kad god to poželite jer će stopiti s ostatkom frizure. Uz jednostavnu njegu i brigu, najveća prednost šiška na stranu je da odlično izgledaju u kombinaciji sa svakom frizurom i dužinom te svakim tipom kose.

Sarah Jessica Parker svojih nekoliko prednjih pramenova nedavno je pretvorila u elegantne šiške na stranu i ponudila još jednu odličnu ideju kako osvježiti frizuru za proljetnu sezonu. Ako ste u potrazi za inspiracijom, među poznatim ljubiteljicama šiška na stranu koje im se uvijek vraćaju su Alexa Chung, Emma Stone i Dakota Johson, it djevojke čije frizure, jednako kao i stil, godinama plijene pažnju te blogerice Matilda Djerf i Sophia Rosemary.

Šiške na stranu proljeće 2018.

Alexa Chung

Šiške na stranu proljeće 2018.

Dakota Johnson

Šiške na stranu proljeće 2018.

@sophia_rosemary

Šiške na stranu proljeće 2018.

Sarah Jessica Parker

Šiške na stranu proljeće 2018.

@kristin_ess

Foto: Instagram, Guliver/Getty Images, Splash News

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori