Ovo je savršena nijansa crvenog ruža za ljeto

Tek iza nekoliko make up proizvoda krije se kultni status i predznak klasika – crveni ruž zasigurno je jedan od njih. Istovremeno upečatljiv i klasičan, crveni ruž je beauty favorit za kojim ćemo posegnuti kako bi u trenutku začinili i trasformirali svoj make up look. Od jarkih do zagasitih tonova boje crnog vina, crveni ruž donosi raskošnu paletu neodoljivih nijansi.

Beauty svijet ljeto je najavio s pregršt novih trendova među kojima su se kao najpoželjnije istaknule prozračne i lagane formule te raskošna paleta koja je donijela nove it nijanse. Posebno mjesto u ljetnoj paleti pronašla je vatrena crvena nijansa koja se istaknula kao savršeno ljetno izdanje omiljenog make up klasika.

SAVRŠENI LJETNI RUŽ ZA USNE U VATRENOJ NIJANSI CRVENI

Nakon raskošnih, zagasitih crvenih tonova koji su krasili naše najglamuroznije make up lookove tijekom zimske te prozračnih i svijetlih tonova crvenog ruža koji su obilježili proljeće, ljeto donosi električnu nijansu crvene koja će vrištati s vaših usana i savršeno laskati preplanulom tenu. Nova najpoželjenija nijansa crvene boje nosi naglašeni naračnasti ton koji omiljeni ruž za usne čini još življim i vibrantnijim, a svaki make up look začinjen s nekoliko poteza it nijanse za ljeto svježim i upečatljivim.

Gdje ju pronaći? Od prestižnih beauty kuća do drogerijskih brendova, od kremastih do tekućih formula s mat efektom, deset odličnih ruževa u najpoželjnijoj nijansi crvene ovog ljeta za vas smo izdvojili u nastavku.

Chanel Rouge Coco – Arthur

NYS Professional Makeup Soft Matte Lip Cream – Marocco

YSL Beauty Tatuage Couture – True Orannge-Bright Coral Red

Maybelline Vivid Matte Liquid – Orange Shot

Tom Ford Lip Color Matte – Flame

Bourjois Rouge Edition Velvet – Hot Pepper

Chanel Poudre à Lèvres – Rosso Pompeiano

M.A.C Lady Danger

Stila Stay All Day LIquid Lipstick – Tesoro

Make Up For Ever Artist Rouge – C403

Foto: Instagram, Bourjois, Chanel, M.A.C, Make Up For Ever, Maybelline, NYX Professional Makeup, Stila, Tom Ford, YSL Beauty

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori