Ljupke manikure za blagdansku sezonu

@oliveandjune

Poput odličnog modnog dodatka, manikura je detalj koji donosi onaj poseban pečat svakoj kombinaciji. Iako na prvu nerijetko neprimjetna, savršena manikura može istaknuti najbolji dio cjelokupnog looka ili donijeti dašak svježine unutar monokromnih kombinacija i neutralne palete. Nova sezona je u beauty svijet unijela neke nove trendove i drastično promijenila paletu boja. U zimskim trendovima u manikuri istaknule su se klasične boje, omiljeni zagasiti tonovi, sjajni akcenti, ali i neke nove nijanse koje će stvoriti savršenu manikuru inspiriranu raskošnom blagdanskom sezonom.

@brittanyxavier

LJUPKE MANIKURE ZA BLAGDANSKU SEZONU

Nakon tamnih boja s toplim podtonovima koje je donijela jesen, zima nas vraća omiljenim klasicima poput jarko crvenog laka za nokte, zagasitoj, hladnoj paleti i upečatljivom sjaju glittera. Uz omiljene klasike zimske manikure kojima se uvijek iznova vraćamo, zima je ove godine istaknula i nekoliko trendi detalja koji stvaraju jednostavne, ali upečatljive manikure.

Uz nijanse crvene boje, zima je ove godine istaknula nude tonove kao njezinu nježniju i suptilniju alternativu kojoj onaj poseban blagdanski pečat donose ljupki božićni motivi. Sjaj glittera nije preskočio ni ovu sezonu. I dok će neki još uvijek posegnuti za statement manikurom koja svaki nokat prekriva sitnim i sjajnim glitter česticama, drugi će svoj favorit pronaći u sjaju zvijezda i mjeseca koji će ove blagdanske sezone biti ‘it’ motivi u svijetu manikura.

@nailplace.manicure

@drybylondon

@drybylondon

@drybylondon

@drybylondon

@afabulousfete

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori