Božićni make up pokloni koje možete naručiti već danas

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Official Feelunique Account (@feelunique)

Bližimo se početku studenog i oni najorganiziraniji među nama sigurno će s prvim danima 11. mjeseca početi razmišljati o božićnim poklonima. Sada je zapravo idealno vrijeme za početi ih polako nabavljati, ako preferirate shopping u svjetskim web shopovima, jer za samo par tjedana krenut će velike gužve i poželjno je preduhitriti ih kako ne biste imali problema s dostavom ili čak ‘izvisili’, a pokloni za vaše najbliže stigli tek iza blagdana.

Božićni make up pokloni

Ako imate prijateljice i članice obitelji koje uvijek vole dobiti kozmetiku za blagdane, jedan od web shopova u kojem ćete pronaći uzbudljive božićne poklone svakako je Feel Unique. Ondje se trenutno prodaju genijalni adventski kalendari, koje je također najbolje naručiti već sada, kako biste njihov sadržaj počeli otvarati točno na 1. prosinac. A osim adventskih kalendara, Feel Unique ima još hrpu zabavnih stvari za poklone, od beauty sitnica koje stanu u home made adventski kalendar ili čizmicu za Svetog Nikolu, preko Christmas crackera, pa sve do make up setova poznatih kozmetičkih brendova, koji donose najbolji omjer uloženog i dobivenog, pogotovo zato jer ćete s mnogima od njih čak i uštedjeti. U nastavku donosimo izbor božićnih make up poklona koje možete naručiti već danas.

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori