Neka Uskrs bude i na noktima! Manikure idealne za blagdanski vikend

Pripreme za Uskrs su (nadamo se) pri kraju, a zašto ne bi, osim u domu i na stolu, Uskrs ove godine bio i na – noktima? Društvene mreže pravi su izvor inspiracije za najljepše manikure, a ususret blagdanskom vikendu izdvojili smo one najljepše koje ćete poželjeti nositi cijelog proljeća.. Jarke boje poput žute i narančaste, pastelni tonovi, cvjetići, točkice… Dopušteno je baš sve! Ako vam je ostalo malo inspiracije od bojanja jaja, slobodno je prenesite na nokte jer su upravo takvi motivi kao stvoreni za proljeće. A možete ih i uskladiti, zašto ne! Vrijedi samo jedno pravilo – što šarenije, to bolje!

Mašti na volju: što šarenije, to bolje!

Dame koje nemaju najvještiju ruku mogu se poslužiti najlakšim trikom i jednostavno svaki nokat obojati u neku drugu boju – pastelno zelena, žuta, plava, ružičasta… Takva manikura gotova je za čas, a nokti izgledaju poput uskršnjih jaja. Dodatan plus je što je baš ove sezone to veliki hit, potvrdile cure na Instagramu!

Odlična stvar kod manikure namijenje blagdanskom vikendu je ta što se može nositi i kad prođe Uskrs, cijelog proljeća. Budući da je prilično upečatljiva i neobična te pravi odmak od klasike, moglo bi se dogoditi da je se zasitite, pa promijenite motive. Zašto se odlučiti samo za jedan kad je teško reći što je šarmantnije – neka na mjesto točkica doću cvjetići, a jarku žutu i narančastu zamijenite pastelnim tonovima.

Ako niste najspretnije, zamolite za asistenciju frendicu, sestru, mamu! Štogod odlučile, potrebno je prvo dobro proučiti inspiraciju. Scrollali smo društvenim mrežama i pronašle najljepše motive, a stvarno je teško odlučiti se samo za jedan.

Foto: Instagram

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori