Teuta Mesaroš posjetila svjetsko događanje za hair stiliste

Organizacija Haute Coiffure Française u suradnji s brendom L’Oréal Professionnel godišnje okuplja preko 2 tisuće hair stilista u centru Pariza, točnije u poznatom muzeju Louvre, s ciljem predstavljanja najnovijih trendova. Na ovom događanju posjetitelji, odnosno stručnjaci za kosu uče, skupljaju ideje i upoznaju se sa svim novitetima.

teuta mesaroš

Teuta Mesaroš i Aleksandra Oparov

Svake sezone HCF postavlja nove izazove za frizere diljem svijeta, a na ovom važnom događanju gdje se okupljaju ljudi iz cijelog svijeta sudjelovala je i poznata stilistica kose, Teuta Mesaroš, vlasnica frizerskog salona Teuta. Upravo ovaj poznati zagrebački salon prvi donosi novitete u kosi u Hrvatsku, a za ovogodišnji HCF Teuta ima samo riječi hvale.

teuta pariz (4)

“Ovo je prvi put da su frizeri iz Hrvatske dobili pozivnicu za prisustvo na HTC-u. Sam show bio je odlično organiziran i odvijao se u prekrasnoj atmosferi muzeja Louvre. Pariz obožavam jer su njihovi frizeri nama najbliskiji – stiliziranje kose i način rada je dosta sličan našem, s jednom dozom ležernosti i opuštenosti. I ovaj put je također bio nezaobilazan Cristophe Robin, stilist za kosu mnogih poznatih glumica i glazbenica čiji salon je smješten u poznatom hotelu Le Meurice.” komentirala je Teuta.

teuta pariz (7)

teuta pariz (3)

teuta pariz (5)

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori