Sve novosti brenda Maybelline

maybelline2

Maybelline New York od samog je početka imao jasnu misiju i viziju – stvoriti brend inspiriran snažnim ženama i make-up dostupan ženama cijeloga svijeta. Danas su Colossal maskara, Color Sensational ruževi i Affinitone puderi samo neki od popularnih proizvoda koje su isprobale žene diljem svijeta.

Brend se konstantno inspirira energijom i trendovima iz New Yorka. Sponzor je čak 11 svjetskih Fashion Weekova od kojih su najpoznatiji onaj u New Yorku, Londonu i Berlinu. Na taj način prenosi trendove s modnih pista u svakodnevni život, ohrabrujući žene da zauzmu stav, da pronađu svoj novi izgled, te da se istaknu vlastitom kreativnošću i individualnošću. Neke od ambasadorica Maybellinea New York su svjetski poznata lica kao Gigi Hadid, Adriana Lima, Jourdan Dunn.

maybelline3

U današnjem iznimno brzom svijetu, rađa se nova generacija žena – koja vapi za novitetima, prati trendove, te ih s lakoćom konzumira, ali i u potpunosti prilagođava sebi. U skladu s tim Maybelline New York mijenja brend komunikaciju i slogan. ‘Make it Happen’ jasna je i snažna poruka koja inspirira žene da izraze svoju ljepotu na vlastiti način.

U nastavku pogledajte Maybelline New York novitete u trgovinama:

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori