Spužvice za tuširanje inspirirane vašim horoskopskim znakom

Prije godinu dana pisali smo vam o genijalnim spužvicama koje istovremeno u sebi sadrže i gel za tuširanje, a proizvodi ih beauty brend Spongellé. Spongellé je američki izum koji je često omražene spužvice za tuširanje pretvorio u predmet obožavanja. Napunjene egzotičnim ekstraktima, bogatim hidratantnim sastojcima te istovremeno nježnim čistačima za kožu, ove spužvice garantiraju koži vratiti njen mladenački sjaj. A sada su, ako se nas pita, postale još bolje, budući da je brend lansirao kolekciju inspiriranu horoskopom.

Spongellé kolekcija

Spongellé kolekcija inspirirana horoskopom

Ona uključuje četiri nove spužvice, inspirirane elementima koji predstavljaju pojedine horoskopske znakove. To su redom zrak, zemlja, vatra i voda. Air Spongellé namijenjena je Vodenjacima, Vagama i Blizancima, Earth Spongellé namijenjena je Jarcima, Djevicama i Bikovima,  Fire Spongellé Lavovima, Ovnovima i Strijelcima, a Water Spongellé Ribama, Rakovima i Škorpionima.

Spongelle2

Svaka spužvica je veganska i cruelty-free i može se iskoristiti prilikom barem 15 tuširanja, nakon čega ju možete zamijeniti novom. Novu kolekciju inspiriranu horoskopom istražiti možete na web stranici brenda koja od sada ima još jednu super novost – dostavlja i u Hrvatsku.

Spongelle3

Spongelle5

Spongelle6

Foto: Instagram, Spongellé

Komentari

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori