3 beauty looka za odlazak u ured

office make up (4)

Kada se radi o make-upu za ured, topli dani svakako ne olakšavaju situaciju. Kako se našminkati da cijeli dan izgledate dobro i svježe? Najvažnije je da imate odgovarajuću kremu za lice i dobru, ali ne pretešku podlogu koju možete kroz dan dodatno matirati, a sam stil šminkanja prilagodite sebi i stilu odijevanja.

Većina žena ujutro poseže za maskarom, rumenilom i olovkom za obrve, a danas vam donosimo tri looka koja će vam možda biti zanimljiva za ostvariti odmah.

Nježne boje na očima

office make up (5)

Kako bi ostvarili dodatno svjež dojam možete se poigrati s bojama sjenila za oči, naravno onim diskretnima. Blagu ružičastu nijansu u kamenu ili kremi slobodno nanesite jagodicama prstiju, a na usne nanesite samo balzam ili bezbojno sjajilo.

Glossy obrazi

office make up (1)

Glossy ten ili obrazi dobro će izgledati ukoliko su dobro izvedeni. Nanesite malo melema na pravo mjesto ili trunčicu iluminatora. Pripazite da se ostatak lica ne sjaji. Ako jako volite sjaj, možete isti dojam postići i na kapcima.

Crveni ruž

office make up (6)

Nikada nije dosadno spomenuti crveni ruž, koji preporučamo da uvijek imate u torbi. Ukoliko niste spremni nanijeti ga u jutarnjim satima, upotrijebite ga prije izlaska iz ureda i izgledajte odlično ostatak dana. Mali trik? Nanesite ga prstima za opušteniji i prirodniji dojam.

Foto: Imaxtree

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori