Otkačeni novi Lip Smackeri

Lip Smacker

Lip Smackeri već su godinama poznati kao zabavni balzami za usne, koji nas svojim motivima, okusom i mirisom redovito vraćaju u djetinjstvo, bilo da nose imidž omiljenih gaziranih pića ili su inspirirani najpoznatijim Disney likovima.

U siječnju 2017., poznati kozmetički brend predstavit će novost koja će bez sumnje ponovno osvojiti publiku, a riječ je o balzamima za usne koji će pohranjeni biti u otkačenim čašama gore spomenutih pića, pa će se u prodaji naći ukupno 4 mirisa/okusa: onaj originalne Coca Cole, Strawberry Fante, Spritea i Cherry Cole.

Lip Smacker 2

Na itetako zabavan način, Lip Smackeri će promijeniti svoj uobičajeni oblik sticka, a ovaj nova forma možda i nije toliko praktična, no vjerujemo kako će pronaći svoj put do široke publike. Brend lansiranje novog proizvoda priprema na svojoj web stranici i u drogerijama diljem svijeta.

Foto: Lip Smacker

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori