Silikonski serum iz Olivala koji kosu vraća u top formu

Kako beživotnu, krhku i oštećenu kosu vratiti u top formu? Probajte uz pomoć specijaliziranih silikonskih seruma za kosu koji brzo i efektno daju rezultate.

Silikonski serum iz Olivala trenutno poboljšava izgled i trajnost frizure, olakšava raščešljavanje, ne masti kosu, a krhka i oštećena kosa djeluje sjajno i lepršavo. Prednost upotrebe je brzo djelovanje i efekt koji traje nekoliko dana.

Olival silikonski serum za kosu

Ovaj serum se koristi  nakon pranja primjenom na vlažne ili suhe vrhove. Dovoljno je svega nekoliko kapljica, ovisno o dužini i gustoći kose. Djeluje na način da ju štiti vodootpornim filmom i tako pomaže u sprječavanju gubitka vlažnosti te ju čini manje poroznom, krhkom i punijom.

Olival silikonski serum za kosu

Stoga ako želite lijepu, sjajnu i njegovanu kosu, bez obzira na vremenske uvjete i godišnje doba, posegnite za Olival silikonskim serumom čiji će vas efekt, a i miris ubrzo oduševiti. Serum pronaći možete u većini domaćih drogerija i trgovina, i to po cijeni od 49,99 kn. Više o njemu doznajte i na webu.

Foto: Instagram, Olival

Komentari

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori